تبلیغات ماه مبارک رمضان
بار دیگر ماه مبارک رمضان؛ ماه میهمانی خدا فرا می رسد و مردم آماده می شوند تا ادب حضور در ضیافت پروردگار را سرمایه خوشبختی دنیا و آخرت خود سازند.
رمضان با اینهمه حُسن و زیبایی ما را مهمان خدا کرده است و خداوند متعال را میزبان ما قرار داده است؛ اگر حضور در محضر میزبان را در این ضیافت باور کرده باشیم و عظمت خدای رمضان را نیز دریافته باشیم، بیشک در کنار هوس ضیافت، هراس از بیادبی نسبت به این بارگاه باشکوه هم به دلمان راه مییابد و حتی قبل از خیز برداشتن برای حضور در این بار عام، خوف ظهور آنهمه عظمت در برابر وجود ناچیز ما، در جانمان جاری میشود. چقدر نگاه بلندی دارد، آن انسانی که از اول نگران نتیجۀ عملش و انتهای کارش باشد.
مهمانان خاص پروردگار از روز اول، ماه را با شعف مضاعفی آغاز میکنند و با شور و شوق برتری وارد شهر میشوند. با تمام شهر آشنایی کامل دارند؛ میدانند باید به کدام کوچهها سر بزنند و در کدام خانهها قرار بگیرند. آنها برای کنجکاوی سرک نمیکشند، و ذوق و شوقشان از باب جدید و جالب بودن صحنهها و تصاویر شهر خدا نیست. بال میگشایند و گویا میخواهند تمام شهر را در آغوش بکشند، و روی ماه او را ببوسند. هرچند به چهرههایشان که نگاه میکنی، طعم غم غروب آخرین روز رمضان را میتوانی در مزّۀ اشک شوقشان ببینی. البته ما مانند کودک بازیگوشی هستیم که گاهی برخی ظواهر ساختگی (تبلیغات) کنجکاوی ما را بیش از پیش به خود جلب می کند و این یعنی نفوذ غیر خدا در ماه خدا..!!
یکی از اصول مهم در تبلیغات استفاده از نمادها و فرهنگ ها و آداب در طراحی است که با رعایت این ریزه کاری ها می توان تبلیغی زیبا و هدفمند را ارایه نمود؛ که بیشترین اثر را در مخاطب خود ایجاد و کالا یا برند مورد نظر را به بهترین شیوه ممکن تبلیغ نماید.
یکی از مهم ترین مناسبت ها در میان جامعه مسلمانان ماه مبارک رمضان است که جایگاه بالایی در میان مسلمانان داشته و ماهی است که به ماه مهمانی خدا شهرت دارد، این ماه عزیز نماد هایی داشته که شاید برخی در فرهنگ ما فارسی زبانان کمتر شناخته شده باشد مانند فانوس که در گذشته ظاهرا افرادی فانوس بدست مردم را موقع سحر از خواب بیدا می نمودند یا در برخی نقاط با صدای طبل های مخصوص این کار صورت می گرفته و همچنین از ادوات نظامی مانند توپ جنگی نیز برای آگاهی مردم از فرا رسیدن این ماه یا رسیدن عید فطر استفاده می شده است. البته خود ماه رمضان بیشتر با هلال ماه شناخته می شود که تقریبا مهم ترین نماد این ماه عزیز می باشد. با مشاهده تبلیغات زیر متوجه می شوید که چگونه کمپانی های بزرگ که خیلی از آنها در کشورهای غربی و حتی صهیونیستی فعالیت میکنند با استفاده از نماد ها و موارد گفته شده تبلیغات زیبا و متناسب با این ماه عزیز را جهت تبلیغ خود و برای جذب مخاطبان مسلمان طراحی نموده اند. البته موارد دیگری مانند عبادت در این ماه نیز جز نمادهایی است که بعضاً با زبان زیبای تبلیغات به آن اشاره شده است.
نمونه کارهای بیشتر و متفاوت را در کانال شخصی دکتر علی شهابی دنبال کنید:
“کانال تلگرام مرکز دانش افزایی دکتر علی شهابی” https://telegram.me/Dr_Shahabi
تمامی نمونه های تبلیغات ماه مبارک رمضان را در کانال دانشگاه یادگار امام (ره) دنبال کنید:
“کانال تلگرام تبلیغات ماه مبارک رمضان” https://telegram.me/ie_iausr
https://www.Linkedin.com/pulse/Ramadan-Advertising-Campaigns
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.